Yukarı Çık

Informații Generale

PRS Medya este reprezentantul oficial în Turcia a postului de televiziune Kanal D. Am realizat o mulțime de proiecte împreună care au asigurat succesul partenerilor noștri și, în special, a modelului nostru de afaceri. Compania noastra este, de asemenea, un colaborator important al postului de televiziune Kanal D România. Putem facilita intrarea pe piata romaneasca prin intermediul unei campaniei de marketing, tinand cont de ceea ce este cel mai potrivit pentru compania ta, la unul din cele mai bune canale de televiziune din România.

“KANAL D”, televiziune ce se afla in top trei statii generaliste din Romania, a emis pentru prima data pe 1 martie 2007, ca parte a celei mai mari companii de media din Turcia, Doğan Yayin Holding. Sustinut de experinta si traditia trustului Doğan Yayin Holding, KANAL D si-a fixat ca obiectiv continuarea acestui model de succes si in Romania. Continutul de calitate ce combina cu succes programe de Stiri cu seriale turcesti si productii proprii, inovatoare, dar si productiile realizate dupa formate internationale, sunt pilonii pe care s-au construit, de la bun inceput, institutia media, dar si filosofia KANAL D.

Evolutia constanta a statiei, cu o pozitie consolidata in top 3 televiziuni generaliste, este asigurata de o abordare proprie in ceea ce priveste modelul de business si, in special, continutul. KANAL D a fost prima televiziune care a intuit si a integrat in programele sale uriasa nevoie a publicului romanesc de umor si relaxare, o abordare personala si inovativa a telespectatorilor, dar si dorinta comuna de a dezvolta continutul statiei, impreuna cu acestia.

KANAL D’s own productions like the NEWS programs, “Asta-i Romania”, “WOWBiz”, “D-Paparazzi”, “Teo Show”, “Te vreau langa mine” or “Nora pentru mama” but also international format programs such as “Who Wants to Be a Millionaire?” (“Vrei sa fii milionar?”), “Desafío” (“Rataciti in Panama”), “Find my Family” (“Gaseste-mi familia”) or “Wheel of Fortune” (“Roata norocului”) have brought the Romanian audience in front of a bright and attractive content that is relevant to its experiences and expectations.

Productiile proprii precum programale de Stiri, ”Asta-i Romania”, ”WOWBiz”, “D-Paparazzi”, “Te vreau langa mine” sau ”Nora pentru mama”, dar si productiile realizate dupa un format international “Vrei sa fii milionar?” (“Who Wants to be a Millionaire?”), “Rataciti in Panama” (“Desafío”), ”Gaseste-mi familia” (“Find my Family”), ”Roata norocului” (“Wheel of Fortune”) au readus publicul romanesc in fata unui continut pe cat de atractiv si de viu, pe atat de relevant pentru trairile și asteptarile sale.

Serialele turcesti sustin abordarea inovativa a KANAL D, consolidandu-i pozitia de trendsetter intr-un gen de fictiune ce abordeaza o lume complet diferita si exotica pentru publicul autohton. In 2008 KANAL D a inceput difuzarea primului serial turcesc, „Binbir Gece “ (“1001 de nopti”) fiind prima televiziune din zona Balcanilor care a deschis drumul spre o noua etapa in istoria televiziunii. Succesul serialelelor turcesti s-a dovedit a fi categoric odata cu difuzarea serialului-fenomen, „Suleyman – Muhtesem Yuzil” (“Suleyman Magnificul”). Cel mai controversat serial din Turcia a fost, timp de 4 sezoane, lider absolut in audiente pe intervalul sau orar si a transformat Kanal D intr-un competitor imposibil de ignorat. Traditia celor mai bune seriale turcesti continua cu productii precum: “Feriha”, “Oyle Bir Gecer Zaman ke “ (“Tradarea”) si “Medcezir” (“Yaman”).

“Imi place!” Aceasta este reactia asumata de KANAL D fata de publicul care ii inspira intregul continut. “Imi place” viata ta, imi plac dovezile tale de umanitate si de prietenie, imi place ca stii sa razi si sa te distrezi! “Imi place” este si efectul pe care mizeaza KANAL D pentru viitor! Cu fiecare nou program, cu fiecare noua zi de emisie, KANAL D va urmari sa-si consolideze pozitia si sa obtina performanta! Dar nimic din ce va propune televiziunea ca oferta editoriala nu va exlude parerea, asteptarile si cea mai fireasca reactie in fata unui program de televiziune: IMI PLACE!