Yukarı Çık

Informații Generale

Republica Turcia este o democrație seculară susținuta printr-un sistem constituțional bine dezvoltat, stabilit în 1923, după Imperiul Otoman. Turcia, o țară progresivă, este membra NATO, al Consiliului Europei, precum și membru fondator al Organizației Națiunilor Unite. Locul de amplasare cheie a fost semnificativ în dezvoltarea civilizației mondiale și oferă vizitatorilor o istorie bogată și fascinantă.

Turcia, Paradis Al Calatoriilor
Se întinde de-a lungul sud-estului Europei și peninsula Anatolian în sud-vestul Asiei, Republica Turcia este situata strategic între Europa și Asia, precum și amplasata între trei mări. Mulți oameni nu-și dau seama că Turcia este un paradis al plajelor umplute cu nisip, fauna sălbatica, și plante care decorareaza tabloul rural.

Dacă alegeți Turcia pentru destinația dumneavoastră, veți avea opțiunea de a explora un peisaj uimitor și cultură bogată. Deși este adevărat că vă veți bucura de cele mai bune ingrijiri medicale, este de asemenea posibil sa vă bucurati de frumusețea estetică și caracteristicile tradiționale pe care Turcia le are de oferit. Cu posibilitati infinite de turism, mulți vizitatori comentariu ca o excursie la Turcia doar nu este de ajuns. Un amestec unic de est și de vest entuziaști de istorie culturi place turnee multe temple, moschei, biserici, morminte, statui ale zeilor, palate, teatre și vechi, care sunt abundente pe tot parcursul acestei țări.

Istanbul
Singurul oras care incaleca doua continente: Europa și Asia, Istanbul este considerat capitala capitalelor. Istanbul a fost cunoscut anterior sub denumirea de Constantinopol, și este singurul oraș din istorie care a fost capitala a trei imperii diferite: Roman, Bizantin și Otoman. Deși numele său s-a schimbat de-a lungul anilor, acest oras nemuritor rămâne partea cea mai funcțională a Turciei, frumos în complexitatea sa. Un creuzet virtual al vechilui și tradițiile moderne, Istanbul este o combinație de religie și laicism.

Diversitatea Istanbulului este una dintre cele mai evidente caracteristici ale sale. De la palate vechi la zonele comerciale prospere pline cu divertisment, turiștii au ajuns să iubesc faptul că Istanbul cuprinde contradicții și oferă călătorilor o experiență ca nici un alt oras.