Yukarı Çık

Informații Generale

Ca urmare a globalizării rapide în serviciile de sănătate, omenirii i-a fost introdusa cu noua forma de turism medical, și noua direcție a turismului medical este complet diferită de cea tradițională. În vechea formă de turism medical, oamenii călătoreau în țările dezvoltate pentru a beneficia de un tratament avansat care nu era posibil în țările lor mai puțin dezvoltate; această condiție s-a inversat odata cu apariția de noi forme de turism medical. În noua conjunctură, oamenii au început să călătorească în străinătate. Multe țări au început să investigheze modalitățile de a beneficia de oportunitățile oferite de turismul medical atât ca exportator, cat și ca importator de servicii de asistenta medicala.

Turcia are un mare potențial de a atrage interesul oamenilor ca o destinație importantă a turismului medical. Cu avantajale sale geografice, Turcia a accelerat eforturile pentru a-si face loc printre liderii mondiali din turismul medical.

Pentru pacienții care călătoresc în Turcia, procedurile elective, cum ar fi liposuctia, ortodonție, procedura Lasik, rinoplastie, marirea sanilor, precum și proceduri specializate complexe, cum ar fi chirurgia cardiovasculară, chirurgie pe creier, operatii articulare ortopedice (genunchi si sold) pot duce la economii de până la 75 % - 90%, comparativ cu costul aceleasi interventii în SUA și în Europa. Printre alte proceduri pentru care pacientii călătoresc în străinătate sunt oncologie medicala, oncologie hematologica, oncologie radiatii, Cyber knife, dializa renala, chirurgie de prostata, transplantul de organe (inima, rinichi, ficat, pancreas, intestin subțire, măduva osoasă), tratamente de fertilizare in vitro și operațiuni de fertilitate, tratamente și chirurgie dentara; chirurgia ochilor; chirurgie plastica, reconstructiva si cabinete cosmetice.

Ca una dintre cele mai populare destinații turistice, ce a primit peste 34 de milioane de turisti in fiecare an din întreaga lume, Turcia este la fel ca un muzeu in aer liber, datorita patrimoniului său magnific care cuprinde monumente și situri istorice și culturale construite în jurul Anatoliei, din cele mai vechi timpuri.

Medici selectati cu atenție și instituții de asistență medicală acreditate echipate cu cele mai avansate tehnologii sunt competențele noastre la VT Serviciile de Sănătate.

Turcia are cel mai mare număr de instituții de asistență medicală acreditate din lume, pe langa SUA.