Yukarı Çık

Informații Generale

Dacă va planificati o călătorie in scopuri medicale, Turcia este o alegere excelentă. Cu o reputație foarte respectata ca destinație de top pentru tratament medical în Europa, Turcia oferă personal medical inalt calificat, dintre care unii sunt certificati si de SUA.

Managementul V & T Servicii de Sănătate viziteaza facilitatile medicale și medicii din rețeaua sa, pentru a ne asigura ca pacientii nostri si cei dragi lor, vor beneficia de servicii complete si vor fi informați cu ultimile noutati, în scopul de a satisface așteptările inalte ale pacientilor nostri.
 • Turcia are cel mai mare număr de instituții medicale acreditate de JCI din lume;
 • Economisesti bani datorita costuri scazute comparativ cu serviciile medicale private din țara de origine;
 • Costurile unui tratament medical din Turcia este mai mic cu cel puțin 70-80% în comparație cu procedurile similare din America de Nord, Marea Britanie, Germania, Franța și competitive cu Thailanda și Singapore.
 • Nu exista lista de asteptare
 • Turcia este în prezent recunoscuta ca o destinație de asistenta medicala competitiva și inalt tehnologizata, unde sunt tratati mii de pacienti straini din Europa și din țările vecine în fiecare an;
 • Cadrele medicale si asistenti medicali inalt calificati;
 • Standardele ridicate de certificare pentru medici asigura rezultate de succes într-o varietate de specialitati medicale
 • Diversitatea cultural din metropolele turcesti asigura un mediu sigur si prietenos atat pacientilor cat si rudelor acestora;
 • Localizarea geografică a Turciei la intersecția dintre Europa și Asia permite accesul ușor și un timp scurt de zbor de la fiecare destinatie din lume;
 • Turcia este o țară candidată la UE care îndeplinește în prezent criteriile de aderare privind asigurarea de standarde ridicate și coerente în domeniul asistenței medicale;
 • Internationally accredited Turkish healthcare facilities using the latest medical technologies
 • Facilități internaționale de asistenta medicala acreditate international, folosind cele mai noi tehnologii medicale;
 • Aproape toate marile companii farmaceutice, cum ar fi Pfizer, GlaxoSmithKline, Johnson și Johnson, Sanofi Aventis, Merck, Novartis, Roche, Astra Zeneca sunt prezente în Turcia, cu facilități de producție și sedii regionale, precum și mulți producători locali;
 • O furnizare fiabilă a tuturor grupelor de sange este asigurată de Kizilay (Crucea Rosie din Turcia), care este o organizație acreditată JCI.

Ministerul Sănătății din Republica Turcia supravegheaza peste 1.000 de spitale publice în întreaga țară și contribuie activ la imbunatatirea continua a calitatii serviciilor de ingrijire a sanatatii si siguranta pacientilor lor. Recent, guvernul turc a oferit 20 de miliarde de dolari destinate investițiilor din 34 de campusuri integrate de sănătate din întreaga Turcia. Țară detine, de asemenea, peste 580 de spitale private, și, de fapt, are cele institutii meicale acreditate JCI - în total 47 de spitale private. Multe dintre aceste institutii au fost re-acreditate pentru a doua și a treia oară (datând din 2002). Acest numar este de asteptat sa creasca in viitorul apropiat.

Pe lângă beneficiile și avantajele menționate, merita mentionate eforturile continue a tarii de a furniza cele mai bune servicii de sanatate. Ministerul a facut echipa cu cei de la JCI pentru a transforma sistemul de sănătate al Turciei, prin dezvoltarea propriul set de standarde de masurare a calitatii spitalelor.

În acest scop, JCI ajutat Ministerul la dezvoltarea unei foi de parcurs subliniind domeniile-cheie de interes: proiectare spitale, managementul medicamentelor, controlul infectiilor, transport medical, siguranta pacientilor si imbunatatirea calitatii serviciilor, continuum de ingrijire (legate de îngrijire la domiciliu) și de ingrijire primara.

De ce V&T Servicii de Sanatate?
În Turcia, există 1000 de spitale publice și 550 de spitale private, dintre care 47 dintre ele sunt acreditate de JCI. Este cel mai mare număr de instituții de asistență medicală acreditate din lume, pe langa SUA. Cu toate acestea, este rar pentru un spital in a excela in toate specialitatile medicale. Alegerea celui mai potrivit spital specific diagnosticului, se dovedeste a fi un proces dificil pentru orice străin.

Aici vine in sprijinul tau V & T Servicii de Sănătate, care te poate ajuta în alegerea medicilor potriviti, care este cel mai adecvat tratament, si instituția acreditata JCI, care este cunoscuta ca fiind un centru de excelență, siguranță și calitate.

Medici selectati cu atenție și instituții de asistență medicală acreditate, echipate cu cele mai avansate tehnologii, fac parte din competențele V & T Servicii de Sănătate.

Asistență medicală de calitate, eliminarea costurilor neprevăzute și transparența sunt elementele cu care lucrăm la V & T Servicii de Sănătate în scopul de a oferi un plan de tratament adaptat special pentru dumneavoastra, conform indrumarilor medicului ce se va ocupa de dumneavoastra.

Atentie Inividualizata
V & T Servicii de Sănătate iti coordoneaza tratamentul medical și asigura calitatea serviciilor prestate în cel scurt timp posibil și cu cea mai mare grijă. Este o agenție de consultanță profesională a carui servicii sunt adaptate în funcție de nevoile fiecărui pacient pentru organizarea unui tratament medical în străinătate. V & T Servicii de Sănătate oferă asistență extrem de profesionista si tratament medical individualizat.

Consultantii V & T Servicii de Sănătate vă vor ajuta cu planificarea călătoriei dumneavoastra, cum ar fi obținerea de vize și documente de călătorie necesare, rezervare bilete de avion, și rezervare hotel, la cerere.

Te intampinam la aeroport, te însotim la spital și rămânem cu tine până când ajungi în camera ta. Fiecare pacient este vizitat de 2-3 ori pe săptămână de către un membru al personalului V & T Servicii de Sănătate pentru a se asigura că nevoile dumneavoastră, personale și medicale, sunt îndeplinite. Când sunteți pe drumul înapoi spre acasă, noi vă vom asista în timpul externarii din spital, vom organiza transferul la aeroport și vom stabili comunicarea dintre medicul dumneavoastră de familie și medicul din Turcia.

Managementul V & T Servicii de Sănătate are o bogata experiență de muncă în domeniul finanțelor, sănătate și management, consultanta, asigurări de sănătate, malpraxis, și utilizeaza tehnologii de ultima generatie într-un mediu medical cultural si multidisciplinar. Această experiență multidisciplinara este esențială pentru un mediator pentru a realiza toate lucrările de procedură în numele pacientului, în scopul de a asigura servicii medicale de calitate, livrate intr-un timp minim si la prețuri accesibile.

Serviciile de tratament medical din cadrul V&T Servicii de Sanatate includ:

 • Primirea dosarelor medicale și identificarea celui mai bun medic / spital pentru tine în Turcia
 • Programarea intrevederii cu medicii atenti selectionati pentru tine
 • Programarea videoconferintelor intre tine/ doctoral tau de acasa si doctorii din Turcia
 • Informarea despre optiunile de tratament
 • Rezervarea de bilete de avion, acomodare pentru pacient si membrii familiei
 • Aranjarea transferului de la aeroport
 • Asistenta la internarea si externarea din spital
 • Asistenta la procedura de plata in scopul simplificarii tranzactiilor financiare
 • Asistenta in interpretarea limbii
 • Vizite zilnice la spital odata ce procedura medicala este realizata
 • Furnizarea de support emotional, daca este necesar, pe parcursul vizitei
 • Furnizarea de informatii despre locuri unde se poate cina, unde se pot face cumparaturi si alte facilitati care sa te rasfete
 • Furnizarea de informatii despre cultura locala si obiceiuri
 • Transport privat de – si – la doctor – optional*
 • Transport privat de – si – la procedura medicala – optional*
 • Asistarea pacientului/rudelor cu bagajele la check-in-ul de la plecare – optional*
 • Aranjarea de asistenta medicala aeriana la plecare, daca este necesar - optional*
*Toate serviciile optionale pot fi disponibile, la cerere, contra-cost.

Echipa Experimentata
Managementul V & T Servicii de Sănătate are o bogata experiență de muncă în domeniul finanțelor, sănătate și management, consultanta, asigurări de sănătate, malpraxis, și utilizeaza tehnologii de ultima generatie într-un mediu medical cultural si multidisciplinar. Această experiență multidisciplinara este esențială pentru un mediator pentru a realiza toate lucrările de procedură în numele pacientului, în scopul de a asigura servicii medicale de calitate, livrate intr-un timp minim si la prețuri accesibile.

V & T Servicii de Sănătate are afilieri cu medici bine-cunoscuti în specialitățile lor și furnizorii de asistenta medicala de renume capabili să ofere tratament de specialitate în instituțiile medicale de top din Turcia.

V & T Servicii de Sănătate vă oferă opțiuni de tratament medical premium, utilizând rețeaua cu medicii de clasă mondială și spitale. Spitalele din reteaua V & T Servicii de Sănătate sunt acreditate de către JCI, o filială a agenției de acreditare din SUA care are o lungă istorie de a lucra cu pacientii internaționali și obținerea unor rezultate medicale deosebite. Acestea sunt, de asemenea, recunoscute ca lideri în domeniile lor de expertiză.

Medici selectati cu atenție și instituții de asistență medicală acreditate, echipate cu cele mai avansate tehnologii, fac parte din competențele V & T Servicii de Sănătate.

Asistență medicală de calitate, eliminarea costurilor neprevăzute și transparența sunt elementele cu care lucrăm la V & T Servicii de Sănătate în scopul de a oferi un plan de tratament adaptat special pentru dumneavoastra, conform indrumarilor medicului ce se va ocupa de dumneavoastra.

La V & T Servicii de Sanatate, noi credem că "sănătatea este darul divin cel mai pretios" și "fără de sănătate, averea nu are valoare." Cheltuielile cu privire la sănătatea noastră și cel mai bun tratament sunt fără margini. Este sigur să spunem că distanța reală nu este măsurată prin mila sau ore de zbor, dar este o combinație de "cost, calitate și timp". Este o chestiune de a ști "cine, unde, când și cât de mult" pentru cineva care vrea să obțină cel mai bun tratament medical.

La V & T Servicii de Sănătate, sanatatea ta este pe primul loc - înainte de toate! Lucrăm cu spitale acreditate JCI sau de acreditate de asistenta medicala internationala.

La V & T Servicii de Sănătate coordonam tratamente medicale pentru pacienti si asiguraram servicii de asistență medicală de înaltă calitate, livrate in cel mai scurt timp posibil și cu cea mai mare grijă. Este o combinație de servicii profesionale adaptate în funcție de nevoile și aranjamentele de tratament medical în Turcia fiecărui pacient.

Asistenta medicala pentru tratament medical individualizat este furnizata in mod profesional.

Echipa experimentata in domeniul ingrijirii sanatatii.

V & T Servicii de Sănătate are afilieri cu medici bine-cunoscuti în specialitățile lor și furnizorii de asistenta medicala de renume capabili să ofere tratament de specialitate în instituțiile medicale de top din Turcia.